Waarom adverteren

ICT Update is hét managementplatform in TeleCom en IT in Nederland en België. ICT Update voorziet zijn lezers - via het tijdschrift, de website en een reeks van evenementen - van strategische informatie. ICT Update signaleert trends en vult de praktische kant van business- en ict-vraagstukken in door de publicatie van business cases en best practices.

Bij het halen van uw marketingdoelstellingen kan ICT Update een waardevol middel zijn. Graag denken wij mee over uw strategie; Hoe draagt ons managementblad positief bij aan uw branding? Hoe kunt u met ICT Update uw naamsbekendheid vergroten? Hoe genereert u op basis van een commerciële relatie met het magazine meer leads? Hoe bereikt u de zakelijke gebruiker, de CIO of ICT-Directeur?

Wij zijn er zeker van dat ICT Update het juiste umfelt voor uw commerciële uitingen biedt!

Voor meer informatie neemt u contact op met Marc Jongbloed -Commercial Director- via (06) 437 537 59 of door een email te sturen naar marc@channelbv.nll.

Wilt u eerst meer informatie over het bereik, het lezersprofiel en de verspreiding van ICT Update download dan onze mediakit op deze pagina.

dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?