Voiceworks

Voiceworks is een jong en snel groeiend bedrijf dat zich sinds de oprichting in 2005 heeft ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van data- en communicatiediensten. Het VoIP-platform dat wij hiervoor gebruiken, is volledig in eigen beheer ontwikkeld, en geldt als toonaangevend in de telecomwereld.

Totaalleverancier
Als totaalleverancier van telefonie-oplossingen geloven wij in de kracht van een integrale ketenbenadering. Bij Voiceworks treft u dan ook alle denkbare disciplines in één hand. Van productontwikkeling tot klantenservice en van advisering tot installatie en ingebruikstelling. Ons aanbod aan producten en diensten is al net zo compleet. Van toestel tot breedbandverbinding en van netwerkconsultancy tot modeminstallatie.

Omdat onze klanten voor 100% kunnen vertrouwen op onze expertise en betrokkenheid, hebben zij geen omkijken naar hun data- en communicatievoorzieningen. En dat is precies zoals het hoort.

Kom meer over ons te weten op www.voiceworks.nl

dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?