T-Systems

Een sterke partner
Meer dan 160.000 bedrijven vertrouwen op T-Systems voor hun IT en telecommunicatie.

T-Systems is het merk voor de zakelijke klanten van Deutsche Telekom. Als vooraanstaande dienstverlener met 56.500 werknemers biedt T-Systems ‘one-stop’ ICT-oplossingen. Dat betekent dat u voor al uw behoeften terecht kunt bij één contactpunt – voor uw bedrijfsnetwerken en IT-oplossingen.

Voor T-Systems betekent klantgerichtheid tegemoetkomen aan de specifieke eisen van zijn klanten, als onderdeel van een langdurige samenwerking. T-Systems ondersteunt meer dan 160.000 middelgrote en grote klanten, en biedt zeer deskundige dienstverlening aan ongeveer zestig multinationals. Klanten in meer dan twintig landen profiteren van de innovatieve technologieën en diepgaande industriële kennis van T-Systems.

Het hoofdkantoor van T-Systems Nederland is gevestigd in Vianen en heeft tevens kantoren in Den Haag, Heerlen en Lelystad.

Bekijk voor de financiële cijfers en statistische gegevens het financiële rapport van Deutsche Telekom.

Meer flexibiliteit voor uw bedrijf

T-Systems stelt u in staat te focussen op uw kerntaken, processen te optimaliseren en kosten te reduceren. Met andere woorden: T-Systems helpt u flexibeler te worden.

voor meer informatie: www.t-systems.nl

dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?