SpeakUp

SpeakUp is de VoIP telecom-operator voor de zakelijke markt en biedt een compleet portfolio aan innovatieve telecom-diensten. Daarnaast beschikt SpeakUp over een eigen telecominfrastructuur en een team van vakinhoudelijke experts. Door inzet van Voice over IP biedt SpeakUp vrijheid en flexibiliteit op telefonie gebied. Het bedrijf voorziet de zakelijke markt rechtstreeks en via partners van geavanceerde IP-telefoniediensten

SpeakUp is in 2003 opgericht om value added services te leveren op datanetwerken. Datanetwerken bieden meer communicatiemogelijkheden dan alleen het verzenden van computergegevens. De dienstverlening aan de zakelijke markt zorgt er voor dat SpeakUp zijn contact met de markt houdt en hierop kan inspelen met nieuwe innovatieve diensten.

Het netwerk van SpeakUp biedt dekking in onder andere Nederland, Belgie, Engeland en Duitsland. SpeakUp biedt diensten aan in het zakelijke segment, ISP's en telecom-carriers. Door deze eigen infrastructuur hebben kan SpeakUp opereren als een partij die u voorziet van een koppeling aan het reguliere telefoonnetwerk. Dit scheelt aanzienlijk in gesprekskosten in vergelijking met andere aanbieders voor zowel mobiele, vaste als Internationale gesprekken. SpeakUp levert alle diensten die van een telecom-operator kunnen worden verwacht, en meer.

Kijk voor meer informatie op www.speakup.nl

dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?