Terug naar het overzicht

Campagne voor Samsung Galaxy S4 barst los

Geplaatst op: 04-03-2013 door

De campagne rond de introductie van de opvolger van de Galaxy SIII komt op stoom. Samsung presenteert het toestel naar verwachting tijdens een Unpacked event in New York, op 14 maart. De aankondiging ‘Are you ready 4 the next Galaxy?’ doet vermoeden dat het om de Galaxy S4 zal gaan.

Overigens is het nog maar de vraag of het toestel Galaxy SIV zal gaan heten. In Korea is 4 een ongeluksgetal, zoals wij dat met 13 hebben. In hoge gebouwen is bijvoorbeeld nooit een vierde etage, die wordt simpelweg overgeslagen. Wellicht wordt de nieuwe Galaxy wel gewoon de Galaxy S5, hoewel dat wel weer veel aan de iPhone 5 doet denken.

Op 14 maart zullen we naar verwachting meer weten. Dan zal Samsung op Times Square de Galaxy SIV/ de nieuwe Galaxy onthullen. In de aanloop daarnaartoe heeft de fabrikant vandaag een nieuw filmpje gepost, waarin we worden voorgesteld aan Jeremy, ‘the secret messenger of the Next Galaxy’. Bekijk het filmpje hieronder:

 


  • Plaats een reactie
dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?