Terug naar het overzicht

Lenovo maakt zich op voor Europese invasie

Geplaatst op: 04-03-2013 door Joost Biederman

In de aanloop naar de CeBIT 2013 die dinsdag aanstaande van start gaat heeft topman Yang Yuanqing van de Chinese computerfabrikant Lenovo laten weten, dat zijn bedrijf 2014 ook mobiele telefoons op de markt gaat brengen in West-Europa en de VS. De topman zei dit zaterdag in een interview met het Duitse zakenblad Wirtschaftswoche.

Lenovo is al een grote speler op de mobiele telefoonmarkten in Azië. Zo verkocht het in het laatste kwartaal van 2012 alleen al in China een slordige 9 miljoen toestellen en was daarmee na Samsung de nummer twee in de Chinese markt.

Lenovo is hier vooral bekend als een grote speler op de PC-markt. In de EMEA-regio wiste het bedrijf de afgelopen jaren een flinke groeispurt te maken en is erop gebrand om de huidige nummer één HP van de troon te stoten.


  • Plaats een reactie
dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?