Terug naar het overzicht

MWC: HTC One wint GSMA-award voor ‘beste nieuwe mobiele telefoon’

Geplaatst op: 01-03-2013 door Marco Mekenkamp

De recent geïntroduceerde HTC One is op het Mobile World Congress in Barcelona bekroond met een GSMA-award voor ‘beste nieuwe mobiele telefoon’. De award werd uitgereikt in de categorie mobiele telefoons, apparaten en tablets door een jury bestaande uit branche-experts uit de media- en analistencommunity.

De prijs wordt jaarlijks toegekend aan het meest veelbelovende mobiele toestel met baanbrekende functionaliteit, design en features. Met het slanke ontwerp, een indrukwekkende home screen-ervaring, superieure audio en revolutionaire cameratechnologie, heeft de HTC One indruk gemaakt op zowel de jury als de aanwezigen op het Mobile World Congress.

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer bij HTC over het winnen van de award: “We zijn verheugd door de reacties op de HTC One van consumenten en de telecombranche. Het is een toestel waar jaren aan gewerkt is en waar we erg trots op zijn. Met nieuwe features als BlinkFeed, BoomSound en een UltraPixel camera gecombineerd met een volledig omhullende aluminium unibody, zal de HTC One de manier waarop mensen hun mobiele telefoon gebruiken veranderen en de gehele mobiele ervaring revolutionaliseren.”

De GSMA-award kan toegevoegd worden aan andere bekroningen die HTC al ontving voor de HTC One van onder meer Tech Radar (‘Best Phone’ and ‘Best in Show’) en Mobile Geeks (‘Best Smartphone’).


  • Plaats een reactie
dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?