Terug naar het overzicht

Nederlandse staat start civiele procedure tegen KPN

Geplaatst op: 26-02-2013 door

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties start een schadevergoedingsprocedure tegen KPN. Het ministerie stelt dat KPN de aanbesteding voor vaste telefonie, die in 2010 werd gestart, heeft gehinderd door onrechtmatig handelen bij die inschrijving.

Hierdoor kon pas in 2012 definitief opdracht worden verleend, aan Tele2, voor een hoger bedrag dan de eerdere inschrijving van KPN. De staat (in dit geval de rijksoverheid en ruim honderd decentrale overheden) heeft hierdoor naar eigen zeggen ‘aanzienlijke schade’ geleden. Pogingen om de schade in der minne te regelen tussen het ministerie en KPN hebben niet tot overeenstemming geleid, zo heeft het Ministerie in een verklaring laten weten.


  • Plaats een reactie
dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?