Terug naar het overzicht

Ericsson en SAP trekken samen op in M2M

Geplaatst op: 25-02-2013 door Joost Biederman

Netwerkfabrikant Ericsson en softwaremaker SAP gaan voortaan samen optrekken om ondernemingen te interesseren voor Machine-to-Machine-communicatie (M2M). Het duo wil daarvoor oplossingen bieden die via clouddiensten kunnen worden afgenomen. Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

De Ericsson-SAP-oplossingen zijn bedoeld voor ondernemingen die hun M2M-communicatie willen kunnen beheren en onderhouden. Volgens het kersverse duo strekken de cloud-diensten zich tevens uit tot zaken als logistiek, voorraadbeheer, ‘vending’ (verkoopautomaten) en remote service.

Als distributie- en verkoopkanaal voor de gezamenlijke cloud-oplossingen van Ericsson en SAP moeten de diverse operators gaan fungeren. Op dit moment heeft het duo onder andere Swisscom (Zwitserland), 3UK (Groot-Brittannië) en TeliaSonera (Finland en Zweden) bereid gevonden om als wederverkopers op te treden.


  • Plaats een reactie
dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?