Customise!

Channel helpt diverse organisaties in telecom en ict om op effectieve wijze de doelgroep te bereiken met een brede reeks diensten en productvormen, zowel online als offline. Het hele traject – van creatie tot conceptontwikkeling tot productie – wordt onder één dak gehouden.

Channel helpt diverse organisaties in telecom en
ict om op effectieve wijze de doelgroep te bereiken
met een brede reeks diensten en productvormen,
zowel online als offline. Het hele traject – van
creatie tot conceptontwikkeling tot productie –
wordt onder één dak gehouden.


Customized publicaties

Channel BV ontwikkelt en produceert een groot aantal customized publicaties voor derden. De verschijningsvormen variëren van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven. Channel verzorgt tevens de volledige productie van boeken, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum.


Advertorial service

Welke vorm u ook kiest (interview met sleutelpersonen van uw bedrijf, klanten business case of achtergrondartikel): Channel heeft de benodigde expertise in huis om uw boodschap in de juiste vorm bij de juiste doelgroep onder de aandacht te krijgen.

Onderzoeksrapporten

Onafhankelijk onderzoek gekoppeld aan deskundige analyses zorgt voor een directe benadering en overtuiging van uw bestaande klanten en prospects. Channel verzorgt niet alleen het benodigde onderzoek, maar is ook in staat om de redactionele vertaling te maken naar een leesbaar onderzoeksrapport.

Whitepaper-service

Complexe, technologische materie in begrijpelijke vorm gieten: Channel BV komt aan die behoefte tegemoet door de Whitepaperservice.

Bereik alle zakelijke eindgebruikers

Channel BV verzorgt twee keer per jaar voor prominente zakelijke telecomdealers een Business Special voorzien van een op maat gemaakte cover, waardoor het magazine een geheel eigen uitstraling krijgt. Met de Business Special is het mogelijk om in één keer bij een grote groep zakelijke eindgebruikers onder de aandacht te komen.

E-mailnieuwsbrieven

Op het gebied van emailmarketing werkt Channel samen met de B2B email marketing specialist in Nederland, Admitter. Admitter helpt bij de doelgroepselectie en adviseert bij het bepalen van de contactstrategie (email strategieën) en de opmaak van email-uitingen, zij voert tal van optimalisatie testen uit voorafgaand aan en gedurende de emailcampagnes, zij verstuurt de emailcampagnes en verzorgt de campagnerapportage en de campagne-evaluatie. Naast de titels van Channel vertegenwoordigt Admitter ook 100 andere zakelijke titels waarmee Admitter het grootste en meest gevarieerde zakelijke bereik in het Nederlandse bedrijfsleven en binnen de overheid heeft. Klanten van Admitter die regelmatig gebruik maken van de diensten en het bereik van Admitter zijn onder meer Microsoft, de Nederlandse Overheid, Exact, Centraal Beheer | Achmea, ING, NS Zakelijk, IBM, HP, Vodafone Zakelijk, Rabobank en andere bedrijven die zich richten op zakelijke doelgroepen.
Voor meer informatie en campagnevoorbeelden: www.admitter.nl

Bereik

Op basis van uw wensen stellen wij een selectie adressen samen van personen voor wie uw boodschap het meest relevant is. Channel beschikt over meer dan 15.000 adressen, zowel BtB als BtC. 

Meer informatie? Neem contact op: info@channelbv.nl.

 

Of download hier het Channel Media Magazine voor alle informatie rondom Channel. 

dimension-data accenture colt employu ibm kpmg cgi pwc samsung speakup tsystems upc vodafone cisco voiceworks orangebusinessservices bt

Custom Magazines


Channel BV, uitgever van onder andere het management tijdschrift ICT Update helpt marktpartijen om op effectieve wijze directies te bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Channel BV biedt hiervoor een brede reeks diensten en productvormen. Variërende van traditionele relatiemagazines tot e-zines, websites, evenementen en e-mail nieuwsbrieven.

Meer informatie over een eigen magazine?